Peter von Harpe

Peter von HarpePeter von Harpe

0400 318 124, peter.von.harpe@kolumbus.fi

Olen toiminut lähes kolmekymmentä vuotta ratkaisukeskeisen viitekehyksen terapeuttina ja psyykkisenä valmentajana. Sovellan työssäni myös musiikki-, NLP-(neurolingvistinen ohjaaminen), psykodraama- ja hypnoositaustaisia ideoita.

Mielikuvaohjaaminen on valmentamisessa keskeinen ”työväline”.

Ratkaisukeskeisen psyykkauksen kohdealueet ovat rajattomia. Vastaanotolle voi tulla yhtä hyvin itsevarma huippu-urheilija harjoittelemaan tulevaa kilpailua kuin muutaman kuukauden koulusta lintsannut nuori, jolle kouluun lähtemiseen löytyy ylittämätön kynnys.

Yleisimpiä vastaanotolle saapumisen syitä ovat: sosiaalinen jännittäminen, pelot, tupakasta vieroittuminen, hyvän elämänotteen löytäminen, masennuksesta tai uupumisesta irtaantuminen, oppimisen tehostaminen, koulu, parisuhde kysymykset, vanhempi-lapsi-suhteet, laihduttaminen, liikuntaan innostuminen, terveelliset elintottumukset, minkä tahansa tavoitteen tukeminen, motivointi jne

Terapia-/psyykkausmallia sovelletaan niin lapsille, nuorille, aikuisille, pareille kuin ryhmille.

Yksilö-/paritapaaminen rakentuu keskustelusta ja ohjatusta mielikuvatyöskentelystä ja tapaamisen kesto on 1-1,5 h. Ryhmätapaamiset: sopimuksen mukaan.

Yksilö-/paritapaamisen hinta on 75 euroa, ryhmätapaamisien hinta sopimuksen mukaan.

Luottamustoimiani: olen luotsannut puheenjohtajana Suomen Hypnoosiyhdistystä viisi vuotta ja Suomen Suggestoterapialiittoa 15-vuotta, olen kuulunut Suomen NLP-yhdistyksen ja Suomen Urheilupsykologisen yhdistyksen hallituksiin. Olen ollut yhdistyslehtien päätoimittajan parisenkymmentä vuotta.

Harrastuksiani ovat purjehtiminen, pari koiraa, luonto ja mukavimpana viiden lapsenlapsen kanssa puuhailu.

 

Vastaa